ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΑΓΚΡΑΤΙ 

           ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ GOETHE

μαθηματα γερμανικων παγκρατι

   * G1 – G2 – G3 – G4 

Προγράμματα για παιδιά και ενήλικες όλων των ηλικιών.

  • ΤΜΗΜΑΤΑ 2-3 σπουδαστών, σε τραπέζι συμβουλίου
    ή ΑΤΟΜΙΚΑ για στοχευμένο και αποδοτικό μάθημα.
  • ΜΑΘΗΜΑ με βάση τον ΜΑΘΗΣΙΑΚΟ ΣΑΣ ΤΥΠΟ με το σύστημα e-Lingua Spotlight.
  • ΑΡΙΣΤΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ πτυχιούχοι Πανεπιστημίων.
  • ΠΤΥΧΙΑ GOETHE και ΚΠΓ ( Κρατικό πτυχίο γλωσσομάθειας)

μαθηματα-γερμανικων-παγκρατι2

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣΠΤΥΧΙΑ

ZERTIFIKAT B1 (του GOETHE INSTITUT)

Με την επιτυχή συμμετοχή στην εξέταση Goethe-Zertifikats B1: Zertifikat Deutsch (ZD) αποδεικνύετε ότι έχετε στέρεες βασικές γνώσεις της γερμανικής καθομιλουμένης και είστε σε θέση να ανταποκριθείτε λεκτικά στις σημαντικότερες καθημερινές περιστάσεις. Η εξέταση αντιστοιχεί στο τρίτο επίπεδο (Β1) της κλίμακας των έξι επιπέδων του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες.

ZERTIFIKAT B2 (του GOETHE INSTITUT)

Το πιστοποιητικό Goethe-Zertifikat B2 προϋποθέτει προχωρημένο γλωσσικό επίπεδο. Η εξέταση αντιστοιχεί στο τέταρτο επίπεδο (Β2) της κλίμακας έξι επιπέδων του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες.

ZERTIFIKAT C1 (του GOETHE INSTITUT)

Η εξέταση Goethe-Zertifikat C1 προϋποθέτει γλωσσικές γνώσεις σε πολύ προχωρημένο επίπεδο. Αντιστοιχεί στο πέμπτο επίπεδο (Γ1) της κλίμακας έξι επιπέδων του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες.

ZERTIFIKAT C2 (του GOETHE INSTITUT)

Η εξέταση Goethe-Zertifikat C2 προϋποθέτει γλωσσικές γνώσεις σε εξαιρετικά προχωρημένο επίπεδο. Αντιστοιχεί στο πέμπτο επίπεδο (Γ2) της κλίμακας έξι επιπέδων του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες.

Η καθηγήτριά μας κα Ζωή Φούκα

φωτό καθηγ. ΓερμανικώνΣπούδασε στη Γερμανία στο πανεπιστήμιο του Munster. Είναι κάτοχος του Grosses Deutscher Sprachdiplom. Διδάσκει γερμανικά σε κέντρα ξένων γλωσσών επί πολλά έτη και παρακολουθεί με σεμινάρια και ημερίδες τις εξελίξεις στη διδασκαλία της γλώσσας ώστε να προσαρμόζει το μάθημά της στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες των μαθητών της.

Τι λένε για μας

Φροντιστήριο ξένων γλωσσών στο Παγκράτι-kids (2)

“Στο φροντιστήριο e-lingua ουσιαστικά έμαθα όσα ξέρω από αγγλικά. Οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτόν τον χώρο με έκαναν πάντα να νιώθω άνετα και να εκφράζω τη γνώμη μου. Από μικρή μου άρεσε να έρχομαι για να μαθαίνω, επειδή ο τρόπος μάθησης ήταν και είναι διασκεδαστικός και πιο κοντά στην ηλικία μου λόγω της τεχνολογίας που χρησιμοποιούν και ίσως αυτό να κέρδισε το ενδιαφέρον μου στο να μάθω αγγλικά χωρίς να τα βαριέμαι.”


Τζένιφερ Μάρκο 27-2-2018, μαθήτρια Lower
Φροντιστήριο ξένων γλωσσών στο Παγκράτι-kids (2)

“Είναι το καλύτερο σχολείο αγγλικών. Πολύ ασφαλές για τα παιδιά. Ο γιος μου Φάμπιο είναι πολύ χαρούμενος που πάει εδώ, το θέλει μόνος του, δεν χρειάζεται πίεση. ”


Νερτίλα Μισλίο 27-2-2018, μητέρα παιδιού Β’ Δημοτικού
Φροντιστήριο ξένων γλωσσών στο Παγκράτι-kids (2)

“Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το φροντιστήριο. Φέρνω το παιδί μου από την δευτέρα δημοτικού. Όλοι είναι υπέροχοι. Οι δάσκαλοι, ο διευθυντής, είναι όλοι τους αξιόλογοι. Και το παιδί μου είναι πολύ ευχαριστημένο και θα τα τελειώσει τα αγγλικά σ’ αυτό το σχολείο. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.”


Βέρα Μπαξεβάνη 24-2-2018, μητέρα παιδιού Γ’ Δημοτικού

Ελάτε για μια εντελώς δωρεάν διάγνωση επιπέδου γνώσεων

Μετά τη διάγνωση που γίνετε με γραπτά test δεν έχετε καμία υποχρέωση προς το elingua.