Τι λένε για εμάς

“Είμαι μητέρα δύο μαθητριών της Α’ Junior και της B’ Class. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη συνεργασία που έχω εδώ και 4 χρόνια με το e-lingua. Έχει εξαιρετικές δασκάλες που αγαπούν πολύ όχι μόνο τη δουλειά τους (γι’ αυτό την κάνουν με χαρά), αλλά και το κάθε παιδί χωριστά. Ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι μέχρι και το proficiency.”


Σοφία Χρυσανθοπούλου 8-2-2018, μητέρα δυο παιδιών

“Στο φροντιστήριο e-lingua ουσιαστικά έμαθα όσα ξέρω από αγγλικά. Οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτόν τον χώρο με έκαναν πάντα να νιώθω άνετα και να εκφράζω τη γνώμη μου. Από μικρή μου άρεσε να έρχομαι για να μαθαίνω, επειδή ο τρόπος μάθησης ήταν και είναι διασκεδαστικός και πιο κοντά στην ηλικία μου λόγω της τεχνολογίας που χρησιμοποιούν και ίσως αυτό να κέρδισε το ενδιαφέρον μου στο να μάθω αγγλικά χωρίς να τα βαριέμαι.”


Τζένιφερ Μάρκο 27-2-2018, μαθήτρια Lower

“Είναι το καλύτερο σχολείο αγγλικών. Πολύ ασφαλές για τα παιδιά. Ο γιος μου Φάμπιο είναι πολύ χαρούμενος που πάει εδώ, το θέλει μόνος του, δεν χρειάζεται πίεση. ”


Νερτίλα Μισλίο 27-2-2018, μητέρα παιδιού Β’ Δημοτικού

“Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το φροντιστήριο. Φέρνω το παιδί μου από την δευτέρα δημοτικού. Όλοι είναι υπέροχοι. Οι δάσκαλοι, ο διευθυντής, είναι όλοι τους αξιόλογοι. Και το παιδί μου είναι πολύ ευχαριστημένο και θα τα τελειώσει τα αγγλικά σ’ αυτό το σχολείο. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.”


Βέρα Μπαξεβάνη 24-2-2018, μητέρα παιδιού Γ’ Δημοτικού