Αγγλικά online

παρέχουμε εξ αποστάσεως ομαδικά μαθήματα (Αγγλικά online) σε παιδιά από 6 ετών, με την πείρα και την αποτελεσματικότητα του e-Lingua.

Οι μαθητές μας πήραν ΑΡΙΣΤΑ στα ONLINE Αγγλικά !!!
Οι γονείς τους δηλώνουν γραπτώς την ικανοποίησή τους

Σε ποιους απευθύνονται οι διαδικτυακές τάξεις:

Σε παιδιά από Α Δημοτικού και πάνω.
Στους γονείς που δεν έχουν κοντά τους ένα καλό φροντιστήριο να εμπιστευτούν.
Που θέλουν να αξιοποιήσουν καλύτερα το χρόνο του παιδιού τους.
Που δεν θέλουν να ρισκάρουν με πειραματισμούς αλλά να εμπιστευτούν ένα έμπειρο, σύγχρονο φροντιστήριο.
Που θέλουν τα παιδιά τους να απολαύσουν την εκμάθηση των αγγλικών όπως τόσα άλλα παιδιά έκαναν ήδη και οι γονείς τους δηλώνουν με χαρά.

Η πολύχρονη πείρα μας στη χρήση του διαδικτύου για εκμάθηση της Αγγλικής απέδωσε!

 • Έγιναν όλα τα μαθήματα στην ώρα τους!
 • Ολοκληρώθηκαν οι τάξεις, ακόμη και η A Junior, με εξαιρετικά αποτελέσματα!

 • Κάναμε τη γιορτή μας λήξης χρονιάς όπως κάθε χρόνο στις 31 Μαΐου 2020, αυτή τη φορά διαδικτυακά!

Παρέχουμε Αγγλικά online για παιδιά
σε διαδικτυακές μικτές τάξεις (Hybrid online classes)
Τα πλεονεκτήματά τους:

Γίνονται με την ίδια δοκιμασμένη μέθοδο όπως στο φροντιστήριό μας.
Με τα βιβλία τους, τον διαδραστικό πίνακα, την ανάγνωση, τα βίντεο, τα τραγούδια και τα παιχνίδια, τα κουίζ στην τάξη, τα τεστ, τα project, το ηλεκτρονικό, βοηθητικό υλικό για τη μελέτη τους, τη συμμετοχή σε κοινές δράσεις και γιορτές.

Στα διαδικτυακά μαθήματα του eLingua τo παιδιά απολαμβάνουν:

Ποιοτικό μάθημα και την ομαδικότητα της τάξης με συνομήλικα παιδιά.
Οικονομία χρόνου των ίδιων και των γονέων τους από τις μετακινήσεις.
Κέρδος από τα προσιτά δίδακτρα του φροντιστηρίου μας.
Ζεστή προσωπική σχέση επικοινωνίας με τις εξαιρετικές, έμπειρες δασκάλες του e-Lingua.
Την αξιοπιστία και τη σιγουριά των προγραμμάτων ενός πεπειραμένου φροντιστηρίου 30 χρόνων.
Δεν χάνουν ποτέ μάθημα
γιατί σε περίπτωση απουσίας, αυτό αναπληρώνεται με οργανωμένο τρόπο. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ
Ωφελούνται από την μαθητοκεντρική μέθοδο του e-Lingua που βοηθάει το κάθε παιδί συγκεκριμένα και εκτός τάξης.
Αξιοποιούν σε όφελος τους όλα τα προηγμένα εκπαιδευτικά μέσα του e-Lingua για ευχάριστη και αποτελεσματική εκμάθηση της Αγγλικής.
Εξασφαλίζουν την επιτυχία τους, αφού το e-Lingua καταφέρνει 100% επιτυχία, σε ΟΛΑ τα πτυχία αγγλικών, επί 9 συνεχή χρόνια.
ΔΕΙΤΕ στο επόμενο βίντεο, στιγμιότυπα από πραγματικό φετινό διαδικτυακό μάθημα Α Junior με παιδιά Β και Γ Δημοτικού. (Τα πρόσωπα προστατεύονται).

Online μαθήματα αγγλικών για παιδιά: λύνουν προβλήματα και ωφελούν

Τα online μαθήματα αγγλικών δίνουν λύση σε πολλούς μαθητές που:

 • δεν έχουν κοντά τους φροντιστήριο, όπως συμβαίνει σε νησιά ή απομακρυσμένα χωριά και περιοχές της ελληνικής περιφέρειας,
 • δεν έχουν ένα Καλό κέντρο ξένων γλωσσών στην περιοχή τους ή
 • έστω καλούς καθηγητές, εμπιστοσύνης, για ιδιαίτερα μαθήματα.

Επιπλέον δίνουν λύση στα ακριβά δίδακτρα των ιδιαίτερων, αφού:

 • στα online μαθήματα του φροντιστηρίου e-lingua, τα δίδακτρα είναι προσιτά δίδακτρα φροντιστηρίου στο Παγκράτι της Αθήνας και μπορείτε να συγκρίνετε άμεσα την οικονομική πλευρά. Καλέστε τώρα στο: 210 – 75 64 800, 10:30 – 21:00

Τα online μαθήματα αγγλικών e-lingua δίνουν λύση στην:

 • εξοικονόμηση χρόνου από τις πολλές μετακινήσεις που περιορίζονται.
 • Αυτό κυριολεκτικά διευκολύνει τους γονείς που παύουν να τρέχουν εδώ κι εκεί για κάτι τόσο απαραίτητο όπως τα Αγγλικά των παιδιών τους.
 • Ελευθερώνει χρόνο και στα παιδιά για παιχνίδι ή μελέτη.

Τα online μαθήματα αγγλικών e-lingua ωφελούν πολλούς μαθητές επειδή:

 • Αναβαθμίζουν την ποιότητα μαθημάτων αγγλικών που απολαμβάνει το παιδί από πολύπειρο φροντιστήριο, 30ετούς λειτουργίας στην Αθήνα, με καθολική επιτυχία των μαθητών του στα πτυχία Lower και Proficiency κατά τα τελευταία 9 συνεχή χρόνια.
 • Επιπλέον οι μαθητές των online αγγλικών του φροντιστηρίου e-lingua αποκτούν κοινωνικές επαφές αφού συμμετέχουν στο μάθημα μαζί με τα παιδιά ενός κανονικού τμήματος του φροντιστηρίου.
 • Γνωρίζονται με όλα τα παιδιά του Τμήματος και αισθάνονται σταδιακά φίλοι τους, όπως πολλά αναγνωρίζουν σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις.
  Εξάλλου οι κυρίως κοινωνικές – φιλικές επαφές του παιδιού αναπτύσσονται κυρίως στο δημοτικό σχολείο ή στο γυμνάσιο που πηγαίνει, όπου οι ώρες συνύπαρξης με τα άλλα παιδιά είναι αισθητά περισσότερες και όχι στα φροντιστήρια.

Τα online μαθήματα αγγλικών e-Lingua ανεβάζουν τις επιδόσεις μεγάλης μερίδας μαθητών, κυρίως χαμηλών ή μέτριων επιδόσεων.

 • Κατά την πρώτη καραντίνα διαρκείας 2,5 μηνών του Μαρτίου-Μαΐου 2020, στις τάξεις του φροντιστηρίου e-lingua το οποίο λειτούργησε άμεσα και με εξαιρετική επιτυχία διαδικτυακά, οι επιδόσεις των μαθητών ήταν εντυπωσιακά καλύτερες από ότι μέσα στην τάξη.
 • Το καθηγητικό προσωπικό του φροντιστηρίου απέδωσε το φαινόμενο στην δύναμή της οθόνης να έλκει την προσοχή των μαθητών και στη γοητεία που τους ασκεί η τεχνολογία. Και όταν το παρεχόμενο μάθημα είναι σωστά προετοιμασμένο το αποτέλεσμα έρχεται με μαθηματική ακρίβεια.

Όταν το online μάθημα είναι καλά οργανωμένο, μόνο οφέλη έχει.

Τι σημαίνει καλά οργανωμένο μάθημα:

 • Να συνδέεται ο μαθητής εύκολα σε αυτό, με δικό του κωδικό, σε προστατευμένο, ασφαλές online περιβάλλον, χωρίς δυνατότητα παρεμβολών από κανέναν, που η πλατφόρμα του φροντιστηρίου να εξασφαλίζει.
 • Να χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία και εκπαιδευτικά εργαλεία που παρουσιάζουν γλαφυρά την εκπαιδευτική ύλη στους μαθητές και τους παρέχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν, να παρουσιάζουν ή να επιλέγουν οι ίδιοι.
 • Τέλος, η δασκάλα να έχει προετοιμάσει προσεκτικά το μάθημα με lesson Plan και κατάλληλα εργαλεία για την αξιοποίησή του χρόνου και την εξασφάλιση της προσοχής των μαθητών.
 • Αυτά όλα είναι εξασφαλισμένα στα online αγγλικά του φροντιστηρίου e-lingua.
 • Ο γονιός είναι σίγουρος ότι το παιδί του θα μάθει αγγλικά.
 • Το παιδί θα μάθει αγγλικά και θα το απολαύσει ταυτόχρονα. 
 • Ο γονιός θα κερδίσει χρόνο, κόπο και χρήμα.
 • Θα εξασφαλίσει την πρόοδο του παιδιού του με πολύ καλά Αγγλικά.

 

Ειρήνη Ράμαλη, διευθύντρια e-Lingua

Ζητήστε μας ένα διαδικτυακό, ενημερωτικό ραντεβού όπου θα μας γνωρίσετε προσωπικά.
Το παιδί θα γνωρίσει τη δασκάλα του και θα δοκιμάσει πως γίνεται το μάθημα.

Κλείστε ένα ενημερωτικό, διαδικτυακό ραντεβού τηλεφωνικά 210 75 64 800 10.30-21.00

Ή συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και άμεσα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Όποια κι αν ήταν η απόφαση για το νέο έτος σας φέτος, μάλλον δεν θα περιελάβανε να μείνετε στο σπίτι όλη μέρα. Οι ακαδημίες ξένων γλωσσών σε όλο τον κόσμο έχουν κλείσει τις πόρτες τους, και παροτρύνουν τα μαθητές να ακολουθήσουν τις online εκπαιδεύσεις. Τα καλά νέα είναι – ότι εμείς είμαστε έτοιμοι να σας διδάξουμε online αγγλικά πριν ακόμα γεννηθεί αυτή η ανάγκη!

Στο elingua φροντιστήριο ξένων γλωσσών με εξειδίκευση στην online εκπαίδευση λατρεύουμε να κοιτάμε τη φωτεινή πλευρά της ζωής και να βρίσκουμε τις πραγματικές επενδύσεις . Ακολουθούν λοιπόν έξι πλεονεκτήματα της εκμάθησης Αγγλικών μέσω Διαδικτύου που ίσως δεν έχετε σκεφτεί πριν.

  Γιατί να επιλέξω online εκμάθηση αγγλικών?

  Μπορείτε να μάθετε από την άνεση του καναπέ σας

  Δεν έχουμε δει ποτέ μαθητή να εμφανίζεται στο φροντιστήριο μας elingua με τις πιτζάμες του. Αλλά αυτή είναι στην πραγματικότητα μόνο μια επιλογή εάν παρακολουθείτε ένα διαδικτυακό μάθημα! Σωστά, ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της εκμάθησης αγγλικών μέσω διαδικτύου είναι ότι μπορείτε να το κάνετε με την άνεση που μπορείτε να έχετε μόνο στο σπίτι σας.

  Όμως για καλύτερα αποτελέσματα συνιστούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη δημιουργία ενός χώρου μελέτης στο σπίτι που σας εμπνέει. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να καθίσετε δίπλα στο παράθυρο, να βάλετε ελαφριά μουσική ή ακόμα και να κάνετε μάθημα κάτω από μια κουβέρτα, αν θέλετε αρκεί αυτο να σας κάνει να νιώθετε όμορφα και άνετα.

  Σίγουρα, η «τάξη» σας μπορεί να είναι λίγο άδεια – αλλά μην ανησυχείτε, θα μπορείτε ακόμα να αλληλεπιδράτε με τον δάσκαλό σας και όλους τους μαθητές που έχουν επιλέξει να μάθουν αγγλικά με τη παρουσία τους σε στη τάξη.

  Εξοικονομήστε χρόνο

  Όσο καλύτερα οργανώνεις το χρόνο σου τόσο ποιο πολλά θα πετύχεις, έτσι δεν λένε?? Ας είμαστε όμως ειλικρινείς, ποτέ δεν έχουμε αρκετό χρόνο στη ζωή μας. Σκεφτείτε να πάτε σε ένα φροντιστήριο αγγλικών για να διδαχτείτε αγγλικά – πρέπει να οδηγείτε στην κίνηση και να βρείτε χώρο στάθμευσης ή ίσως (ακόμα χειρότερα) να πάρετε τρένο ή λεωφορείο κατά την ώρα αιχμής. Δεν θα σχολιάσω τους χρόνους για τη περίοδο των βροχών.

  Εάν όμως παρακολουθείτε ένα μάθημα για να ολοκληρώσετε τα αγγλικά σας online, στο σπίτι ή στη δουλειά μέσω Skype, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλές ώρες καί έτσι μπορείτε να κάνετε παραπάνω εξάσκηση στα μαθήματα σας ή να κάνετε άλλα πράγματα που σας αρέσουν φτιάχνοντας τη διάθεσή σας όπου αυτο με τη σειρά του θα αναβαθμίσει τη ζωή σας γενικά.!

  Εξατομικευμένα μαθήματα

  Ναι είναι πραγματικότητα μπορείτε να επιλέξετε περισσότερες ώρες για κάποια εκπαίδευση, θέλετε να εξασκηθείτε στις δεξιότητες συνομιλίας, προφοράς ή ακρόασης για ένα συγκεκριμένο θέμα; Ίσως θέλετε να βελτιώσετε τα αγγλικά σας για μια εξέταση, μια σημαντική συνέντευξη για δουλειά ή μια παρουσίαση στη δουλειά. Όταν μελετάτε ένας προς έναν ή σε μικρές ομάδες μέσα στη τάξη, ο δάσκαλός σας μπορεί να προσαρμόσει τα μαθήματά σας στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας – όλα είναι για εσάς!

  Ενημερωθείτε άμεσα για τα online μαθήματα αγγλικών μας με ένα απλό τηλεφώνημα (Καλέστε τώρα στο: 210 – 75 64 800 10:30 – 21:00) και κλείστε μια online συνάντηση ή μια συνάντηση στο χώρο του φροντιστηρίου μας.

  Οικονομία?

  Τα εκπαιδευτήρια αγγλικής γλώσσας ίσως να μας φαίνονται ακριβά γιατί πρέπει να πληρώσουν για τις τάξεις, την καθαριότητα, το ρεύμα και φυσικά όλο το προσωπικό. Οι ιδιώτες καθηγητές χρεώνουν περισσότερο όταν έρχονται στο σπίτι σας και παρέχουν τα δικά τους υλικά με βάση το χαρτί. Μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα μελετώντας Αγγλικά στο Διαδίκτυο επειδή τα online μαθήματα δεν σας χρεώνουν για κάποια από τα παραπάνω πράγματα.

  Επιλογή, επιλογή, επιλογή μόνο για εσάς!

  Ατομικά ή ολιγομελή τμήματα; 45 λεπτά? 2 ώρες την ημέρα; Τρεις φορές την εβδομάδα? Ναι ναι ναι είναι πραγματικότητα, με τα online μαθηματα ξενων γλωσσων έχετε ολες τις παραπάνω επιλογές!!!

  Τα διαδικτυακά μαθηματα αγγλικων είναι συνήθως πιο ευέλικτα από τις παραδοσιακές ακαδημίες, επομένως υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές για να διαλέξετε. Δημιουργήστε ένα πρόγραμμα μάθησης που ταιριάζει με τη ζωή και τις ανάγκες σας.

  Τι λένε για εμάς

  agglika-paidivn-diadiktiaka-online

  Συχνές μεταθέσεις λόγω του επαγγέλματός μας (στρατιωτικοί), μας αναγκάζουν ανά 2 χρόνια περίπου να αλλάζουμε και φροντιστήριο αγγλικών για την 11χρονη κόρη μας.
  Αναζητούσαμε για το παιδί μία μέθοδο οργανωμένη τεχνολογικά και εξίσου αποδοτική με την διδασκαλία δια ζώσης. Ιδανικά, ένα φροντιστήριο που διαθέτει μία εύχρηστη πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης, η οποία παρέχει στον διαδικτυακό μαθητή ό,τι χρειάζεται για το μάθημα και το homework, το μάθημα είναι ευχάριστο, ενδιαφέρον και αποτελεσματικό και τα δίδακτρα είναι προσιτά. Πολύ καλό για να είναι αληθινό;;;
  Κι όμως, ανακαλύψαμε ένα φροντιστήριο με τα ζητούμενα χαρακτηριστικά και πολλά παραπάνω! το e-Lingua! Από την πρώτη ενημερωτική συνάντηση αντιληφθήκαμε ότι έχουμε να κάνουμε με επαγγελματίες ανθρώπους που αγαπούν τα παιδιά και αυτό που κάνουν! Έκτοτε δεν έχουν σταματήσει να μας εκπλήσσουν ευχάριστα με την οργάνωση, τη μέθοδο διδασκαλίας τους, την παροχή κινήτρων στους μαθητές.
  Η κόρη μας είναι ξετρελαμένη με το μάθημα και τη δασκάλα της, τόσο που ανυπομονεί κάθε φορά για το επόμενο μάθημα. Επίσης η πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης είναι τόσο εύχρηστη που την χειρίζεται εξολοκλήρου το παιδί.
  Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που το επιλέξαμε για την κόρη μας. Είμαστε ήσυχοι πλέον ότι σε όποιο μέρος της Ελλάδας ή του κόσμου κι αν βρεθούμε, το παιδί μας θα μαθαίνει αγγλικά στο e-Lingua και από κει θα πάρει και το proficiency! 


  Άννα-Μαρία Κουρελιά, στρατιωτικός, μητέρα μαθήτριας Α class, 12-01-2021, ΕΚΤΟΣ Ελλάδας.

  “Είναι το καλύτερο σχολείο αγγλικών. Πολύ ασφαλές για τα παιδιά. Ο γιος μου Φάμπιο είναι πολύ χαρούμενος που πάει εδώ, το θέλει μόνος του, δεν χρειάζεται πίεση. ”


  Νερτίλα Μισλίο 27-2-2018, μητέρα παιδιού Β’ Δημοτικού

  “Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το φροντιστήριο. Φέρνω το παιδί μου από την δευτέρα δημοτικού. Όλοι είναι υπέροχοι. Οι δάσκαλοι, ο διευθυντής, είναι όλοι τους αξιόλογοι. Και το παιδί μου είναι πολύ ευχαριστημένο και θα τα τελειώσει τα αγγλικά σ’ αυτό το σχολείο. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.”


  Βέρα Μπαξεβάνη 24-2-2018, μητέρα παιδιού Γ’ Δημοτικού